Vrei să te simți mai bine, să ai mai multă energie?

Sportul este singura soluţie pentru a salva ce se poate din sănătatea noastră in lupta cu sedentarismul, noile ocupaţii, mesele haotice, stresul… Meritele activitatii fizice regulate precum prevenirea afectiunilor medicale, mentinerea unei greutati corporale adecvate sau un somn mai bun sunt greu de ignorat! Fă mişcare, alege un program, un număr de ore şi poţi fi sănătos şi frumos!

fitness-in-iasi_

PROGRAME FITNESS

Slăbești și te simți bine

fitness-iasi-cum-sa-slabesti-cu-fitness_

Controlul greutatii trebuie sa fie o atitudine permanenta de-a lungul existentei noastre. Daca pana acum nu ati avut aceasta preocupare si va ginditi sa alegeti un moment propice pentru a incepe sa faceti ceva, atunci aflati ca cel mai bun moment este acum!

Antrenamentul cu greutati determina cresterea ratei metabolismului bazal atat pe termen scurt, dar si lung – dupa incheierea antrenamentului. Antrenamentul de forta te ajuta sa pierzi grasime si sa pui masa musculara, in acelasi timp. Spre deosebire de aerobic, antrenamentul cu greutati te ajuta sa iti schimbi complet aspectul – inlocuiesti grasimea cu muschi, ceea ce te va face sa arati mai bine. Deci, antrenamentul de forta este o alternativa buna pentru cardio si iti va oferi rezultate mult mai vizibile!

Dezvoltă-ți masa musculara

sala-de-forta-iasi_

Fitness-ul de tip muscular determina formarea de muschi cu forta crescuta si care pot ridica obiecte din ce in ce mai grele sau care nu mai obosesc atat de repede (rezistenta). Realizarea unei musculaturi mai puternice determina de asemenea protectia articulatiilor.

Aceasta este cea mai importanta si in multe cazuri cea mai lunga etapa din cadrul unui ciclu complet de antrenament. Durata etapei de dezvoltare a masei musculare depinde de mai multi factori precum experienta de antrenament, obiectivele propuse, durata totala a programului de antrenament. Scopul efectuarii exercitiilor cu greutati consta in schimbarea aspectului exterior al practicantului, scaderea nivelului grasimilor corporale si cresterea masei musculare.

Acum ai Personal Trainer

antrenor-personal-fitness-iasi_

De ce un antrenor personal? Pentru că antrenori personali suntem interesaţi să te determine să ajungi la rezultatele pe care tu ţi le doreşti, punând pe primul loc corpul tău şi mai ales siguranţa lui.

Programele de antrenament pe care antrenorii personali le realizează pentru tine au la bază evaluarea pe care ei o fac la începutul programului, evaluare care include istoria ta medicală, respectiv afecţiunile de care suferi sau de care ai suferit, măsurători de greutate, de forţă, de stabilitate, flexibilitate precum şi un test pentru a aprecia nivelul tău de stres. Antrenorii creează aceste programe personalizate şi variate aşa încât să te ajute să ieşi din rutină şi să poţi relua antrenamentele şi în afara orelor de curs, după încheierea programului cu antrenorul personal.

preturi-fitness-aerobic-squash-iasi2

INSTRUCTORI FITNESS

oxygen-iasi-instructor-fitness_01

Ma numesc Daniel Macovei, am 24 de ani si sunt instructor de fitness si culturism.

Incepand sportul de la varsta de 11 ani, ajungand multiplu campion de atletism al Romaniei si ulterior specialist in Fitness si Estetica Corporala, am acumulat 13 ani de experienta in domeniul educatiei fizice si sportului.

Ma definesc adaptabilitatea si usurinta in comunicare cu clientii, buna dispozitie si imi place sa lucrez in echipa.

Experienta acumulata

  • Vicecampion al Romaniei la atletism 2007
  • Campion al Romaniei la atletism 2008

Locul IV la Campionatul National de Atletism 2009

oxygen-iasi-instructor-fitness_claudia-panzaru

Numele meu este Claudia Panzaru si sunt antrenoare de fitness si culturism.

In cei 10 ani de practicare a fitness-ului m-am ghidat dupa motto-ul “Maretia consta in lucruri marunte realizate zi dupa zi, dedicare dupa dedicare, zi dupa zi”.

Astfel, consider ca ma caracterizeaza perseverenta si consecventa, capacitatea de comunicare si de lucru in echipa.

oxygen-iasi-instructor-fitness_03

Ma numesc Vlad Stegaru, am 28 de ani si am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, la Universitatea “Al.I.Cuza” din Iasi, pe specializarea culturism-fitness.

In activitatea mea ma ghidez dupa un motto: “Alege sa faci ceea ce iti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o singura zi!”

Va astept cu mare drag la Oxygen Center, un centru modern, dotat cu aparatura si utilitati de ultima generatie, cu mult professionalism, pentru a va ajuta sa va atingeti scopurile propuse.

Oxygen Sport

 
La Oxygen ai într-un singur loc squash, fitness, aerobic, sauna si spa, dar si recuperare medicală. Tot ce ai nevoie ca sa te pui în mișcare să ai tonus și, mai presus de toate, sa fii sănătos!
Ai nevoie de sănătate. Ai nevoie de Oxygen!

Caută-ne

Unde este Oxygen Sport?

 
Adresa: Oxygen Sport Center se află în zona Tătărași, pe strada Vasile Lupu, nr. 95 F, vizavi de Salina Center.
Telefon: 0232 277 785
Email: contact @ oxygensport.ro