Fitness

Vrei să te simți mai bine, să ai mai multă energie?

Sportul este singura soluţie pentru a salva ce se poate din sănătatea noastră in lupta cu sedentarismul, noile ocupaţii, mesele haotice, stresul… Meritele activitatii fizice regulate precum prevenirea afectiunilor medicale, mentinerea unei greutati corporale adecvate sau un somn mai bun sunt greu de ignorat! Fă mişcare, alege un program, un număr de ore şi poţi fi sănătos şi frumos!

Fitness in Iasi - Cele mai bune conditii pentru fitness la Oxygen ClubPrograme Fitness

Slăbești și te simți bine

Fitness Iasi - cum sa slabesti cu fitnessControlul greutatii trebuie sa fie o atitudine permanenta de-a lungul existentei noastre. Daca pana acum nu ati avut aceasta preocupare si va ginditi sa alegeti un moment propice pentru a incepe sa faceti ceva, atunci aflati ca cel mai bun moment este acum!

Antrenamentul cu greutati determina cresterea ratei metabolismului bazal atat pe termen scurt, dar si lung – dupa incheierea antrenamentului. Antrenamentul de forta te ajuta sa pierzi grasime si sa pui masa musculara, in acelasi timp. Spre deosebire de aerobic, antrenamentul cu greutati te ajuta sa iti schimbi complet aspectul – inlocuiesti grasimea cu muschi, ceea ce te va face sa arati mai bine. Deci, antrenamentul de forta este o alternativa buna pentru cardio si iti va oferi rezultate mult mai vizibile!

Dezvoltă-ți masa musculara

Sala de forta Iasi - Oxygen Club IasiFitness-ul de tip muscular determina formarea de muschi cu forta crescuta si care pot ridica obiecte din ce in ce mai grele sau care nu mai obosesc atat de repede (rezistenta). Realizarea unei musculaturi mai puternice determina de asemenea protectia articulatiilor.

Aceasta este cea mai importanta si in multe cazuri cea mai lunga etapa din cadrul unui ciclu complet de antrenament. Durata etapei de dezvoltare a masei musculare depinde de mai multi factori precum experienta de antrenament, obiectivele propuse, durata totala a programului de antrenament. Scopul efectuarii exercitiilor cu greutati consta in schimbarea aspectului exterior al practicantului, scaderea nivelului grasimilor corporale si cresterea masei musculare.

Acum ai Personal Trainer

Antrenor personal de fitness IasiDe ce un antrenor personal? Pentru că antrenori personali suntem interesaţi să te determine să ajungi la rezultatele pe care tu ţi le doreşti, punând pe primul loc corpul tău şi mai ales siguranţa lui.

Programele de antrenament pe care antrenorii personali le realizează pentru tine au la bază evaluarea pe care ei o fac la începutul programului, evaluare care include istoria ta medicală, respectiv afecţiunile de care suferi sau de care ai suferit, măsurători de greutate, de forţă, de stabilitate, flexibilitate precum şi un test pentru a aprecia nivelul tău de stres. Antrenorii creează aceste programe personalizate şi variate aşa încât să te ajute să ieşi din rutină şi să poţi relua antrenamentele şi în afara orelor de curs, după încheierea programului cu antrenorul personal.


Preturi abonamente fitness, aerobic, squash, spa la Oxygen Sport Center Iasi


Instructori

Dan Luiuz este un instructor fitness si culturism, specializat in pregatirea unor programe de forta, slabire, rezistenta si multifunctional training, personalizate in functie de necesitatile solicitantilor si nivelul acestora de pregatire fizica. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Dan Luiuz reprezinta alegerea potrivita pentru un antrenor personal care te va ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele propuse iar aprecierile si sfaturile sale te vor impulsiona, iti vor da incredere in tine si curajul de a-ti asuma noi provocari.
Pregatire
- licentiat al Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi
-absolvent Master ” Fitness si Estetica Corporala ”, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi
-instructor fitness si culturism acreditat de Federatia Română “Sportul pentru Toti”
-specialist masaj sportiv si masaj recuperare